Let op! “Uitvoeringsvoorwaarde:
Met het verstrekken van de opdracht (aan de ondernemer die inschrijft op de onderhavige opdracht en voor gunning in aanmerking komt) en de gemeente Westerveld mag géén arbeidsrelatie/dienstbetrekking tot stand komen. De inschrijver dient dit te waarborgen. Bij het inschrijven op de onderhavige opdracht moet in dit kader rekening worden gehouden dat de uitvoering van de werkzaamheden plaatsvindt onder direct toezicht en leiding van de gemeente Westerveld. Dit betekent dat niet wordt voldaan aan de criteria voor zelfstandigheid zoals vereist onder de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA). De gemeente merkt hierbij op dat aan de voornoemde uitvoeringsvoorwaarde niet wordt voldaan als de inschrijver een ZZP-er is".
Organisatie
Werken voor de Gemeente Westerveld betekent dat je terecht komt in een plattelandsgemeente in Zuidwest-Drenthe. Een gemeente waar bestuur en organisatie samen streven naar een hoogwaardige dienstverlening waarbij we initiatieven van inwoners, ondernemers en organisaties stimuleren én faciliteren. Wat kenmerkend is voor de Gemeente Westerveld zijn de korte lijnen, een informele werksfeer en weinig hiërarchie. Na een warm onthaal introduceert jouw nieuwe team de organisatie en collega’s bij je. Een team dat bestaat uit een mix van lerende en ervaren collega’s. En natuurlijk lopen we dan ook even langs onze koffiecorners, het bedrijfsrestaurant en de verschillende lounge- en overlegplekken. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze Promotiefilm.
Opdracht
Ter vervanging van de coördinator kantine, die deels ziek is, zoekt de keuken van Westerveld tijdelijk een medewerker kantine die samen met het team zorgdraagt voor o.a. de middaglunch voor 60 á 70 personeelsleden, maaltijden bereidt voor collega’s voor raadsvergaderingen en/of overleggen/bijeenkomsten in de avond. Tevens is de medewerker kantine verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en begeleiding 3 tot 5 collega’s van Reestmond (in de keuken).
Jij bent wat wij zoeken wanneer je oog hebt voor de energiebalans van de mensen van de dagbesteding, activiteiten gestructureerd en overzichtelijk kan aanbieden en een groot hart hebt voor deze doelgroep. Daarbij is het van belang dat je rust hebt, brengt en uitstraalt, evenals het geven van overzicht en het bieden van discipline en een luisterend oor wanneer nodig.
Wat de keuken van Westerveld typeert is elke dag vers gebakken brood, zelf gemaakte soep en altijd een snack. En..naast dat er hard wordt gewerkt is er ook flink wat lol in de keuken, dus een goede dosis humor is een vereiste.
In de praktijk ben jij verantwoordelijk voor:
- Werken volgens HACCP;
- Verantwoordelijk voor inkoopwerkzaamheden bij diverse groothandels en winkels;
- Bedenken van de weekmenu’s en deze stap voor stap uitwerken;
- Assisteren bij de maandelijkse raadsvergadering, denk aan het verzorgen van hapjesschalen;
- Verzorgen van koffie/thee voor vergaderingen;
- Dagelijks en periodiek onderhouden, schoonmaken en vullen van de koffiemachines;
- Kassawerkzaamheden incl. de financiële dagsluiting;
- Maken van de keukenroosters en de urenlijsten wekelijks doorsturen naar Reestmond voor de salarisbetalingen;
- Maandelijks facturen uitwerken en aanbieden ter controle aan de afdeling facilitaire poule;
- Onderhouden van contacten met leveranciers en Reestmond;
- Zorgdragen voor de dagelijkse schoonmaak in de keuken volgens HACCP;
- Zorgdragen voor een schone kantine en de afdelingskeukens;
- Periodieke schoonmaak van de keuken;
- Administratieve werkzaamheden zoals; registreren vrije dagen, urenlijsten bijhouden, lijsten maken voor lunches en maaltijden, registratie van bonnetjes, weekplanning maken en uitwerken.
Vereisten / knock-outcriteria
1. Inschrijver voldoet aan de gestelde uitvoeringsvoorwaarde zoals bovenaan benoemd in de uitvraag;
2. Aantoonbare werkervaring met HACCP;
3. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende in de zorg of horeca;
4. Aantoonbare afgeronde cursus "erkend leermeester horeca/zorg";
Selectiecriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende in de zorg of horeca (60 punten);
6. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het opmaken en versturen van facturen (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het maken van roosters en urenlijsten (20 punten);
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.
Competenties
- Zelfstandig
- Oplossingsgericht
- Plannen en organiseren
- Gestructureerd
- Zorgzaam
- Affiniteit met verstandelijk beperkte mensen
- Gedisciplineerd
Beoordeling
Stap 1: Beoordeling cv’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de cv’s op de minimumeisen in het bovengenoemde profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.
Stap 2: Selectie 10 cv’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de cv’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.
De 10 kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.
Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de cv’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria.
- Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten.
- Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.
De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.
Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.
De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.
Functieschaal
Deze functie is ingedeeld op een uurtarief van €70 (excl. btw/incl. reiskosten) Dit tarief is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.
Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier.
Benodigd aantal professionals
1.
CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.
Werkdagen
Is hybride werken mogelijk: nee
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Werkdagen in overleg, vrijdag is de keuken sowieso gesloten
Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 15 mei 2025. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 14 mei 2025 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.
Overige informatie
- De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.
- De opdrachtgever zal om een Geheimhoudingsverklaring vragen.
- Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
- Voor opdrachtnemer geldt een Social Return (SROI) verplichting bij gegunde opdrachten hoger dan €400.000 binnen het DAS van de Talentenregio. Voor meer informatie zie: (https://talentenregiohuurtin.nl/wp-content/uploads/2024/10/SROI-bijlage-DAS-v2.pdf).
Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot donderdag 8 mei 2025, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op vrijdag 9 mei 2025 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.
De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot dinsdag 13 mei 2025, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.