Inhuurdesk Talentenregio

Senior projectleider Gebiedsontwikkeling

Standplaats:
Dronten
Startdatum:
01.04.2019
Einddatum:
01.04.2020
Uren per week:
32

Kom werken bij een mooie gemeente met een ambitieuze bouwopgave voor de komende jaren  en help ons deze positie te versterken! De gemeente Dronten is een jonge gemeente met lef. In veertig jaar tijd groeide de gemeente Dronten uit tot een gemeente met meer dan 40.000 inwoners. Het thema “Dronten geeft je de ruimte” voert dan ook verder dan de fysieke ruimte in de gemeente. Ook in de organisatie van de gemeente Dronten: daar worden talenten benut! De gemeente Dronten is opgedeeld in drie vakgebieden, namelijk Ruimtelijk Domein & Dienstverlening, Sociaal Domein en Bedrijfsvoering.
 
Bij de gemeente Dronten werken we vanuit een gemeenschappelijke visie volgens de volgende organisatieprincipes: midden in de samenleving, verbinden, dienstverlenend, vertrouwen en gemeenschappelijke opgave.
 
Wat ga je doen?
Als senior projectleider ben je de persoon die zich bezig houdt met de ontwikkeling van ruimtelijke en mogelijk ook maatschappelijke opgaven binnen de gemeente Dronten. Dit doe je samen met multidisciplinaire projectteams waar je in de rol van projectleider functioneel leiding aan geeft. Ook ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de activiteiten. Je bent intern en extern het aanspreekpunt voor jouw projecten en bent tevens een sparringpartner voor je collega’s, teammanager en het college van B&W. Je voert onderhandelingen namens de gemeente en zorgt voor een goede uitkomst. Daarnaast denk je mee over de strategie over de woningbouw opgaven waar de gemeente voor staat.
 
Wie ben jij?

  • je hebt een afgeronde opleiding op WO niveau in het ruimtelijk vakgebied, voorbeeld Planologie, Sociale geografie, Economische geografie of Bestuurskunde;
  • je hebt ruime (minimaal 7 jaar) aantoonbare werkervaring als projectleider in ruimtelijke projecten met geïntegreerd werken binnen multidisciplinaire projectteams, daarbij kun je geboekte successen en behaalde resultaten van de afgelopen 3 jaar aantonen;
  • je hebt een uitgebreid netwerk of kunt dit snel ontwikkelen, wat kan worden ingezet om projecten tot een succesvol einde te kunnen brengen.
  • het is een must dat je beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden en ervaring hebt in de samenwerking met marktpartijen;
  • je bent doelgericht en weet wat er in en rondom je projecten speelt en anticipeert daar vroegtijdig op;
  • je hebt affiniteit met bestuurlijke- en maatschappelijke opgaven.

 
Daarnaast ben je een teamspeler die visie heeft en weet wat het is om aan te pakken en projecten van ontwikkeling tot realisatie te brengen. Je kunt goed plannen en organiseren, daarbij ben je klant- en servicegericht. Daarbij hou je het doel voor ogen en ben je resultaatgericht. In een complex speelveld opereer jij standvastig en doortastend; je bent een stevige sparringpartner. 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten