Inhuurdesk Talentenregio

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Standplaats:
Westerveld
Startdatum:
14.01.2019
Einddatum:
15.04.2019
Uren per week:
36

De gemeente Westerveld voert een passief grondbeleid. De gemeente stelt de kaders voor de ontwikkelingen vast en het zijn veelal (niet altijd) de ontwikkelaars of woningcorporaties die verantwoordelijk voor de realisatie. Binnen dit samenspel wordt geprobeerd mooie en kwalitatief hoog waardige plannen te realiseren die bijdragen aan de toekomst en leefbaarheid van onze gemeente. 
Als projectleider gebiedsontwikkeling zorg je met name voor de voortgang van de lopende projecten. Ook ben je aanspreekpunt voor nieuwe initiatieven. In deze rol behartig je de belangen van de gemeente bij ruimtelijke projecten. Je neemt deel en levert een bijdrage aan overleggen bij projecten met inwoners, organisaties, ondernemers en mede-overheden bij ruimtelijke ontwikkelingen.
Daarnaast adviseer je het college over (strategisch) beleid op het terrein van gebiedsontwikkeling, adviseer en ondersteun je collega’s bij inhoudelijk complexe interne en externe vraagstukken en informeer en adviseer je  inwoners en ondernemers over gronduitgifte.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde Hbo-opleiding
  • Ruime relevante werkervaring (3-5 jaar) als projectleider gebiedsontwikkeling
  • Je werkt omgevingsgericht, zichtbaar in het samen met organisaties, inwoners, ondernemingen oppakken van vraagstukken
  • Je bent analytisch, strategisch, besluitvaardig, politiek sensitief, kunt prioriteiten stellen en hebt een stimulerende, resultaatgerichte werkhouding;
  • Je bent een klantgerichte, zelfstandig werkende teamplayer met uitstekende sociale- en communicatie vaardigheden die snel vertrouwen wint en samenwerkingsgericht is.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten