Inhuurdesk Talentenregio

Projectleider Civiel

Standplaats:
Deventer
Startdatum:
01.01.2019
Einddatum:
01.07.2019
Maximaal tarief:
€ 90.00
Uren per week:
32

Vacature
 
 
Deventer, 16 november 2018
 
Team PRO zoekt een
 
 
Projectleider Civiel
voor 32 -36 uur per week
 
 
 
Werkveld
Je gaat aan de slag als projectleider van infrastructurele projecten vanuit het onderhouds en investeringsprogramma (MJOP en MIND).
 
Taakvelden
Je bent verantwoordelijk voor de ontwerp, voorbereiding en uitvoering van de aan jou toegewezen projecten. Je bent in staat op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen en om de benodigde tijd, acties en middelen aan te geven om je doelen te bereiken.
Je bent verantwoordelijk voor het faseren, beheersen (GROTICK) en voorbereiding van besluitvorming in infraprojecten.  Je geeft leiding aan projectgroepen binnen een specifiek beleidsgebied en/of aandachtsveld, waarvan de leden uit interne en/of externe professionals en vertegenwoordigers van marktpartijen kunnen bestaan. Je zet in veel gevallen participatietrajecten op waarmee je in een vroegtijdig draagvlak creertbij bewoners en hen bij de uitvoering betrekt. Je voert onderhandelingen en maakt afspraken met (private) partijen over transacties, samenwerkingsvormen en overeenkomsten met bijvoorbeeld ingenieursbureaus en aannemers.
 
De geschikte kandidaat

  • Je hebt tenminste een HBO opleiding civiele techniek
  • Je hebt minimaal 5 jaarwerkervaring in civiele projecten, bij voorkeur bij grote onderhoudsprojecten
  • Je bent communicatief vaardig, analytisch en cijfermatig sterk.
  • Je bent organisatiesensitief en bent in staat in projectmatige verbanden planmatig te werken.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met participatietrajecten en krijgt energie van interactieve processen met bewoners
  • Je beschikt over een goede oordeelsvorming, toont initiatief en bent resultaatgericht.
  • Je bent het gewend leiding te geven aan projectteams met expertises van buiten en binnen de organisatie.
  • Je bent zichtbaar, stevig in je presentatie waarbij het “verbinden” van partijen in je genen zit..
  • Je kunt goed onderhandelen, brengt risico’s in beeld en weet deze te managen
  • Een procesmatige aanpak is onontbeerlijk in jouw werk en is dus gesneden koek voor jou.


Wat bieden wij
Een functie van 32-36 uur in een open en ambitieuze organisatie.
 
De inhuurperiode gaat zo spoedig als mogelijk en geldt voor een periode van zes maanden .met de mogelijkheid voor twee maal een verlenging van zes maanden.
 
Het team PRO
Het team Projecten, Realisatie en Ontwikkeling (PRO) werkt eenduidig op hoogwaardige en professionele wijze aan de uitvoering van de projectopgave van Deventer.
Het team voert projecten uit in het brede ruimtelijke fysieke spectrum, sociaal domein, ict, bedrijfsvoering en dienstverlening. Daarnaast wordt er vanuit het team sturing gegeven aan het programma Leefomgeving en Herstructurering & Vastgoed.
In het team werken projectmanagers, projectleiders, planeconomen, juristen, juridisch planologen, makelaars en programma(onderdeel)managers. Het team bestaat uit ca. 60 mensen.

 
 
De gemeente Deventer
Deventer, stad om van te houden. En daarmee bedoelen we dat voor en in de gemeente Deventer met hart en ziel wordt gewerkt voor inwoners, bedrijven en anderen die met de gemeente in aanraking komen. Ambitieuze plannen maken, deze realiseren en een handen uit de mouwen mentaliteit, zien we graag bij de gemeente Deventer. Om dit alles gezamenlijk en transparant te laten verlopen hebben we participatie met burgers, bedrijven en ketenpartners hoog in het vaandel staan. 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten