Inhuurdesk Talentenregio

Consulent Werk m/v

Standplaats:
Raalte
Startdatum:
01.02.2019
Einddatum:
31.12.2019
Maximaal tarief:
€ 55.00
Uren per week:
36

De gemeente Raalte is een levendige plattelandsgemeente in het hart van het mooie Salland. Onze ruim
37.000 inwoners in negen dorpskernen vormen een dynamische gemeenschap met een grote diversiteit.  De
levendigheid van de gemeenschap uit zich onder meer in het grote aantal evenementen dat we organiseren en het bloeiende vrijwilligerswerk en verenigingsleven. De gemeente Raalte zoekt een
 
Consulent Werk  m/v
36 uur per week tot en met 31 december 2019
 
Domein Sociaal
In deze functie maak je onderdeel uit van het Domein Sociaal. Dit domein is onder andere
verantwoordelijk voor de directe dienstverlening aan inwoners, instellingen en bedrijven.
Het domein levert producten en diensten in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning,
Participatiewet en Jeugdzorg .
 
Dit doe jij voor ons
Als Consulent Werk ben je in staat een brede intake uit te voeren. Je weet hierin zelfredzaamheid te bevorderen door je positieve en motiverende houding. Je stimuleert en ondersteunt inwoners bij het vinden van en behouden van werk. Zo draag je direct bij aan de (nieuwe) kansen op de arbeidsmarkt. Je beheert je eigen caseload en voert periodiek doelmatigheidsonderzoeken uit. Het goed in beeld hebben van je caseload en de arbeidsmarkt is essentieel voor een effectieve en efficiënte uitvoering van deze functie. Op basis van een goede diagnose stel je een plan van aanpak gericht op reïntegratie op. Uiteraard zorg je samen met de inwoner voor een goede naleving hiervan en stuur je tussentijds bij waar nodig. Je hebt binnen deze functie een regierol en werkt daardoor veel samen met zowel interne als externe partijen. Je bent je bewust van kosten en baten en binnen de kaders van de gemeentelijke organisatie ben je creatief en denk je Out of the Box.
 
Dit ben jij
Je bent een prettige collega met kennis van zaken op HBO niveau. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als consulent Werk en je hebt ervaring met de suites voor het sociaal domein (Gws4All). Je bent een teamplayer die goed gedijt in een dynamische werkomgeving en je bent bekend met besluitvorming in een politiek bestuurlijke omgeving.
 
De competenties genoemd in de opdracht- en/of kandidaatomschrijving worden door de gemeente getoetst aan de hand van het CV, de motivatiebrief en/of tijdens de gespreksronde.
 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
De functie van consulent Werk wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de consulent Werk is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp’er/ DGA.
Zzp’ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen, dienen zich te laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat de offerte indient. De zzp’er gaat bij gunning van de opdracht een (flexibel) dienstverband aan met het betreffende detacheringsbureau of payroll-bedrijf.
 
Gespreksplanning
De gemeente nodigt 5 kandidaten uit voor de gespreksronde. De gesprekken vinden plaats op 23 januari 2019. Wij verzoeken de kandidaten hier nadrukkelijk rekening mee te houden.
 
Wanneer u op 21 januari 2019 aan het einde van de middag geen uitnodiging heeft ontvangen voor de gespreksronde, dan behoort u niet tot de selectie voor de gespreksronde.
 
Contact over de opdracht en/of de procedure loopt uitsluitend via het DAS Talentenregiohuurtin.nl. Wij verzoeken u dan ook hierover geen contact met de gemeente op te nemen.
 

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten