Inhuurdesk Talentenregio

2 Directeuren

Standplaats:
Hardenberg
Startdatum:
01.12.2018
Einddatum:
01.12.2020
Uren per week:
36

Een nieuwe start!
De gemeente Hardenberg met ruim 550 medewerkers per 1 januari 2019 een nieuwe start. Een professionele organisatie voor een ambitieus bestuur van de zelfstandige gemeente Hardenberg. Wij zijn op zoek naar 2 directeuren.

Hardenberg stapt stevig op de toekomst af

Hardenberg is een grote en sterke plattelandsgemeente die volop ruimte biedt voor wonen, werken en leven. Meer dan 60.000 inwoners ervaren elke dag hoe plezierig dat is. Volop bedrijvigheid, maar ook prachtige natuur om tot rust te komen. De gemeente Hardenberg heeft een regionale functie die we samen met onze partners willen benutten en verder willen versterken.
 
Een nieuwe start
De organisatie maakt met ruim 550 medewerkers per 1 januari 2019 een nieuwe start. Een professionele organisatie voor een ambitieus bestuur van de zelfstandige gemeente Hardenberg. Onze blik is naar buiten gericht. Wij kijken naar de vragen en opgaven in de samenleving. We zijn er voor inwoners, bedrijven en instellingen. Bovendien verzorgen wij de uitvoering van een groot aantal diensten voor onze buurgemeente Ommen.

Durf jij het aan?
Durf jij het aan om binnen deze ambities en opgaven jouw kwaliteiten de komende twee jaar beschikbaar te stellen aan het bestuur, de 16 teamleiders en de 550 collega’s van de gemeente Hardenberg? Wil jij mede sturing geven aan onze organisatie binnen een directieteam dat onder leiding staat van de algemeen directeur/gemeentesecretaris? In een team dat verder bestaat uit twee directeuren? Is sturen op integraliteit en samenwerking tussen de teams echt jouw ding? En heb je ervaring en gevoel bij de realisatie van een goed samenspel tussen organisatie en bestuur? Doorzie je wat nodig is om de organisatie verder te ontwikkelen? En word je blij van het feit dat je medeverantwoordelijk bent voor zaken als de ontwikkeling van programmamanagement, veranderprocessen, managementontwikkeling en bedrijfscultuur?

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten